Antti Lötjönen Quintet East

Poistunut ohjelmistosta

Osta Lippupisteen kautta

Tontillaan maamme kenties kysytyin jazzmuusikko Antti Lötjönen on vieraillut useasti TTT-Klubilla eri yhtyeiden luottobasistina. Nyt tapaus on erityinen, sillä tällä keikalla hän luotsaa omaa bändiään – kuin Charlie Haden, Charles Mingus tai Dave Holland omaansa.

Yli sadalla jazzlevytyksellä vaikuttanut Lötjönen julkaisi viime vuonna odotetun ja kehutun soolodebyyttinsä, jonka miehistö nähdään kokonaisuudessaan TTT-Klubilla. Eturivi pursuaa solistista voimaa Mikko Innasen, Jussi Kannasteen ja Verneri Pohjolan puhaltimilla. Rummuissa aina luova ja persoonallinen Joonas Riippa.

Pääasiassa Lötjösen sävellyksiä soittava kvintetti seilaa vapailla mutta rytmikkäillä vesillä. Luvassa on silkkaa musiikillista nautintoa!

Antti Lötjösen työskentelyä on vuosien varrella kuultu Suomen huomattavimmissa jazzyhtyeissä, kuten Ilmiliekki Quartet, The Five Corners Quintet, Aki Rissanen Trio, 3TM, Jukka Perko Tritone, Ricky-Tick Big Band, Timo Lassy Band, Verneri Pohjola Quartet ja Mikko Innanen Autonomus. Kansainvälisesti merkittävää huomiota hän sai kiertäessään Eurooppaa viisinkertaisen Grammy-voittajan, rumpalilegenda Jeff “Tain” Wattsin trion riveissä. 

Antti Lötjönen, kontrabasso
Joonas Riippa, rummut
Mikko Innanen, altto- baritoni- ja sopraninosaksofoni
Jussi Kannaste, tenorisaksofoni
Verneri Pohjola, trumpetti ja taskutrumpetti

Katso esiintyjältä myös:
Facebook-sivu
Spotify

Lippujen hinnat

22,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta