Naisten vuoro esittelee stand upia ja jazzia, keikkojen huippuhetkinä Pekko Käpin levynjulkaisu sekä Emilia Siscon ensivierailu

Edellinen Seuraava

Vilkas maaliskuu on luvassa TTT-Klubin ohjelmistossa. Kuukauden odotettu kohokohta on Naisten vuoro -teatterifestivaalin klubiosuus lauantaina 23.3. Naisten vuoron illan aloittaa peräti viiden naiskoomikon stand up -kokonaisuus, jossa esiintyvät vuorotellen TTT:n näyttelijä Eriikka Väliahde, tamperelaisen lavakomiikan pitkän linjan tekijä Anitta Ahonen, antropologinakin työskentelevä Marianne Keisalo, Vuoden tulokas -finalisti Inka Valima sekä Aurora Vasama, kuvauksen mukaan ”kuin sateenkaarenvärinen nallekarkkibooli kossulla terästettynä”. Festivaalin loppuillaksi lavan valtaa jazzyhtye Kaisa’s Machine. Suomalaisen jazzin kuumimpiin nimiin lukeutuva Kaisa Mäensivu valmistui hiljattain Manhattan School of Musicista ja rakentaa nyt uraansa sekä New Yorkissa että Suomessa. Basisti-säveltäjä johtaa omaa vakituista yhtyettään, ja tämän konsertin erikoisvieraaksi hän on valinnut vibrafonisti Severi Pyysalon.

”Suuremmin, synkemmin, syvemmin ja suloisemmin kuin koskaan” – tällainen luonnehdinta on syntynyt Pekko Käppi & K:H:H:L -yhtyeen uudesta tulemisesta. Kokoonpano on kasvanut nelihenkiseksi rumpali Jani Auvisen liityttyä miehistöön Käpin, Tommi Laineen ja Nuutti Vapaavuoren rinnalle. Settirumpalin läsnäolo tekee uuden albumin materiaalista entistä rokkaavampaa, vaikka Käpin räyhäkäs shamaani-jouhikko ja ajoittain loitsumaiset sanoitukset määrittelevät yhtyeen ilmettä edelleen vahvasti. Väärä laulu julkaistaan 29.3., siis vain päivää ennen TTT-Klubin levynjulkaisukeikkaa 30.3.

Vuoden 2017 parhaan tulokkaana Finnish Blues Awardseissa palkittu Emilia Sisco esiintyy TTT-Klubilla ensimmäistä kertaa lauantaina 16.3. Valloittava, valovoimainen ja vakuuttava solisti nimeää vaikuttajikseen mm. Billie Holidayn, Big Mama Thorntonin ja Howlin’ Wolfin. Sisco on yhdistänyt voimansa arvostetun blues-veteraanin Helge Tallqvistin yhtyeen kanssa. Lavalla nähdäänkin upea yhdistelmä nuorekasta raikkautta ja kivikovaa kokemusta. Bändissä ovat mukana Konstantin Kovalev, Tom Nyman ja Jupe Litmanen. Siscon ja Tallqvistin levy You Ain’t Heard valittiin vuoden 2018 parhaiden blues-albumien listalle amerikkalaisessa Blues Junction -julkaisussa.

Maaliskuussa vierailee niin ikään Tomi Haustolan kymmenvuotista uraa stand up -koomikkona juhlistava esitys Anteeksi saanko kapinoida (15.3.). Siinä Haustola lupaa runsasta ja yllätyksellistä vuorovaikutusta yleisön kanssa. Komediallisista teatteriproduktioista Mars vs. Venus? jatkaa näytäntöjään, samoin Luolamies ja Kuumia aaltoja.

Lue lisää TTT-Klubin esityksistä:
http://www.ttt-teatteri.fi/ttt-klubi

Lue lisää Naisten vuoro -festivaalista:
http://www.ttt-teatteri.fi/ohjelmisto/naisten-vuoro

Pressikuvat, musiikkivierailut:
http://www.ttt-teatteri.fi/mediagalleria/ttt-klubin-musiikkivierailut-pressikuvat

Pressikuvat, stand up -esitykset:
http://www.ttt-teatteri.fi/mediagalleria/ttt-klubin-stand-up-pressikuvat

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja pressiliput:
tiedottaja, ohjelmatuottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, zvxn.xnhunara+ggg-grnggrev.sv

TTT-Klubin kalenteri maaliskuussa 2019
1.3. klo 18:30 Mars vs. Venus? (loppuunvarattu)
2.3. klo 19 Luolamies 34 €
8.3. klo 18:30 Kuumia aaltoja 32-27 €
9.3. klo 19 Mars vs. Venus? (loppuunvarattu)
9.3. klo 22 Dave Lindholm (loppuunvarattu)
13.3. klo 19 Luolamies 34 €
15.3. klo 18:30 Tomi Haustola – Anteeksi saanko kapinoida? 25-20 €
16.3. klo 19 Kuumia aaltoja 32 €
16.3. klo 22 Emilia Sisco & Helge Tallqvist Band 20 €
20.3. klo 19 Mars vs. Venus? 34-29 €
22.3. klo 18:30 Stand up: Vilja, Pettersson, Ylimäinen 25-20 €
23.3. klo 18 Stand up: Ahonen, Keisalo, Väliahde, Valima, Vasama (Naisten vuoro -festivaali)
23.3. klo 22 Kaisa’s Machine feat. Severi Pyysalo (Naisten vuoro -festivaali)
27.3. klo 19 Kuumia aaltoja 32-27 €
29.3. klo 18:30 Mars vs. Venus? (loppuunvarattu)
30.3. klo 19 Luolamies 34 €
30.3. klo 22 Pekko Käppi & K:H:H:L (levynjulkaisu) 14 €

Kategoria