Matildan ja Kinky Bootsin lapsirooleihin yhteensä yli 500 hakemusta

Edellinen Seuraava

Mediatiedote 6.2.2020

Tampereen Työväen Teatterin musikaalirooleihin haki 31.1. päättyneessä avoimessa haussa yli 500 lasta. Suurin osa 7-11 -vuotiaista hakijoista oli tyttöjä, poikarooleihin saatiin 87 hakemusta. Kaikki hakijat kutsutaan koe-esiintymiseen, jotka pidetään 8.2. ja 9.2. Heistä 24 valitaan musikaalirooliin. Hakutilaisuus on mahdollisuus sekä teatterille että hakijoille. Siellä voi näyttää osaamistaan myös TTT:n tulevaisuuden roolituksia varten. 

Avoimessa haussa haetaan tyttöjä ja poikia sekä Matilda-musikaaliin että Kinky Boots -musikaaliin. Matildaan valitaan yhteensä 20 tyttöä ja poikaa. Heistä kolme tyttöä valitaan Matildan nimirooliin, 17 muihin rooleihin. Kinky Boots -musikaalin kahteen poikarooliin haetaan yhteensä neljää poikaa. Valinnat musikaalirooleihin tehdään tämän kevään aikana. 

Kaikki Matilda-musikaaliin valittavat hakijat aloittavat opinnot Matilda-koulussa kesällä 2020. Koulussa opetellaan musikaalissa tarvittavia taitoja tanssia, laulua ja näyttelemistä.

On aivan huikeaa huomata, miten musikaalit herättävät aina vain enemmän mielenkiintoa suomalaisten keskuudessa – ja nyt vielä nuorten parissa. Pirkanmaa kuhisee taitoa ja olen niin onnellinen, että nuoret heittäytyvät kohti uutta ja hakevat mukaan musikaalityöryhmiin. Tästä tulee meille kaikille hieno kokemus. Hyvä nuoret!”, iloitsee ohjaaja Samuel Harjanne.

Roald Dahlin kirjaan perustuva menestysmusikaali Matilda kertoo epätavallisesta tytöstä, joka värikkään mielikuvituksensa ja terävän älynsä turvin uskaltaa ottaa ohjat omiin käsiinsä ja muuttaa maailmaa. Suomen kantaesitys on 9.9.2021 Tampereen Työväen Teatterin Suurella näyttämöllä.

Harvey Fiersteinin käsikirjoittama ja pop-ikoni Cyndi Lauperin säveltämä musikaali Kinky Boots juhlistaa erilaisuutta, ystävyyttä ja ennakkoluulojen voittamista. Rooleissa ovat muun muassa Lauri Mikkola ja Petrus Kähkönen. Ensi-ilta on 26.9.2020 Tampereen Työväen Teatterin Suurella näyttämöllä. Musikaali on herättänyt runsaasti kiinnostusta, ennakkomyynti käy vilkkaana.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt
tiedottaja Sari Andersson, 050 5969 069, fnev.naqreffba+ggg-grnggrev.sv

Matilda
Kinky Boots
 

Pressikuvat

 

Kategoria