Loppuunmyyty: Lisäesitykset Nahkatakkiseen tyttöön myytiin loppuun hetkessä

Edellinen Seuraava

Mediatiedote 5.3.2020

Tampereen Työväen Teatteri ilmoitti tänään klo 13, että musikaali Nahkatakkinen tyttö palaa Suurelle näyttämölle kahdella lisäesityksellä lauantaina 25.4. klo 19 ja sunnuntaina 26.4. klo 13. Lisäesitykset myytiin loppuun kolmessa tunnissa.

Dingon musiikkiin perustuva Nahkatakkinen tyttö sai ensi-iltansa ystävänpäivänä 14. helmikuuta ja se juhlistaa Suomen suurimman ilmaisutaidon lukion 125-vuotisjuhlavuotta. Kyseessä on Tampereen Työväen Teatterin ja Tampereen Yhteiskoulun lukion (TYK) yhteistuotanto 

Nahkatakkinen tyttö on Hanna SuutelanMatti Suomelan ja Kari Jagtin käsikirjoittama ja Marietta Kunnaksen (TYK) ohjaama kotimainen musikaali.

Musikaalin rooleissa nähdään 80 Tampereen yhteiskoulun lukion opiskelijan lisäksi Miia Selin (TTT) ja Juha Junttu. Koreografi on tanssija-koreografi, tanssinopettaja Jouni Prittinen, kapellimestarina toimii Harri Marttila (TYK) ja teoksen visuaalisesta puolesta vastaa Jaakko Sirainen. Valomentoroinnin tekee Eero Auvinen (TTT), äänisuunnittelijana toimii Kalle Nytorp (TTT), laulut harjoituttaa Johanna Mäkitalo (TYK) ja lauluvalmennuksesta vastaa Petra Karjalainen (TTT). Kyseessä on TYK:n historian suurin yhteistyöprojekti ammattiteatterin kanssa.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt
tiedottaja Sari Andersson, 050 5969 069, fnev.naqreffba+ggg-grnggrev.sv

Pressikuvat:
https://ttt-teatteri.fi/pressikuvat/nahkatakkinen-tytto/

 

Kategoria