Lavasterakentajaksi teatteriin!

Edellinen Seuraava
Lavasterakentajan rekryilmoituksen uutiskuva

Etsimme lavasterakentajaa osaksi ammattitaitoista porukkaamme. Olet ahkera, yhteistyökykyinen, käsityötaitoinen ja koet, että osaisit tarvittaessa valmistaa mitä vaan. Hae rohkeasti meille töihin

Työtehtäviisi kuuluu lavasterakentamisen monipuoliset tehtävät. Työ on pääosin puurakenteisten lavasteiden rakennustyötä, mutta toivoisimme sinulla olevan osaamista tai halua opetella tekemään tarvittaessa myös metallitöitä. 

Lavasteet valmistetaan lavastajan suunnitelmien mukaisesti pienoismallista tai annetuista piirustuksista. Toteuttamiskyvyn lisäksi työssä tarvitaan hahmotuskykyä, idearikkautta, materiaalien tuntemusta, sekä halua oppia ja kehittää uusia työtapoja.

Lavastamossa olet osa 10 hengen tiimiä, joka rakentaa lavasteet Tampereen Työväen Teatterin neljälle näyttämölle. Työt tehdään pääosin arkisin klo 7.30 – 15.30.

Toivomme sinulla olevan positiivinen asenne työhön ja hyvät vuorovaikutustaidot. Pystyt toimimaan välillä hektisessä teatterimaailmassa ja pitämään sovituista aikatauluista kiinni. Kokemus alalta ja soveltuva tekninen koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät, mukavat ja sitoutuneet työkaverit, sekä laadukkaat työtilat ja välineet.

Lähetä meille ansioluettelo ja työhakemus palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen: nngh.enagnara+ggg-grnggrev.sv
Otsikko: Työhakemus / Lavasterakentaja / TTT / Etunimi Sukunimi

Jätä hakemuksesi viimeistään 31.1.2022 klo 23.59.

Työsuhteen tyyppi kokoaikainen, Koeaika 6 kk
Työsuhteen alku heti / sovittavissa
Palkkaus TES 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa lavastamon esimies Aatu Rantanen 044 720 1330. Perjantaisin klo 8.00 – 11.00 

TAMPEREEN TYÖVÄEN TEATTERI
Parhaillaan 120 vuotisjuhlavuottaan viettävä Tampereen Työväen Teatteri (TTT) on yksi Suomen neljästä kansallisesta näyttämöstä. TTT on nykyaikainen teatteri, jonka juuret ovat työväenteatteriperinteessä. TTT vaalii ja uudistaa suomalaista teatteritaidetta sekä tuottaa korkeatasoisia esityksiä. TTT tekee rohkeasti monipuolisia ohjelmistovalintoja, käy vuoropuhelua yleisönsä kanssa ja tarjoaa paikan, jossa voi liikuttua, viihtyä ja vaihtaa ajatuksia. Kaiken toiminnan keskiössä on elämysten tuottaminen teatterin keinoin.

Tampereen Työväen Teatterissa käy vuosittain noin 140 000 katsojaa ja se on katsojamäärältään Suomen kolmanneksi suurin teatteri. TTT:ssä työskennellään neljällä eri näyttämöllä ja tuotetaan vuosittain ensi-iltaan kymmenkunta uutta näytelmää. Teatterissa työskentelee noin 125 vakituista työntekijää ja lisäksi miltei sama määrä vierailevia taiteilijoita. Teatterin tytäryhtiö, TTT-Teatteripalvelut Oy, täydentää teatterielämystä ravintolapalvelujen muodossa. Yhtiö tuottaa myös kokous- ja kongressipalveluja Puistotornin kokous- ja kongressikeskuksessa, jossa vierailee vuosittain noin 10 000 kokouskävijää.

Kategoria