Kutsu valtakunnallisen Kirsi Kunnas 100 -juhlavuoden ohjelman julkistamistilaisuuteen

Edellinen Seuraava

Kutsu medialle

Lämpimästi tervetuloa valtakunnallisen Kirsi Kunnas 100 -juhlavuoden ohjelman julkistamistilaisuuteen Tampereen Työväen Teatterin Suuren näyttämön lämpiöön tiistaina 24.10.2023 kello 10-11.30.

Tilaisuudessa kerrotaan Kirsi Kunnas 100 -juhlavuoden sisällöistä ja tavataan ohjelmasisältöjen tekijöitä. Tarjolla on pientä syötävää ja kuohuvaa. 

Ilmoittauduthan tarjoilua varten tilaisuuteen alla olevalla lomakkeella 20.10.2023 mennessä. Kiitos!
Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Kirsi Kunnas 100 -juhlavuoden työryhmän puolesta, 

Maarit Mäkinen
Projektipäällikkö, Kirsi Kunnas 100 -juhlavuosi
Kulttuurikeskus PiiPoo

Yhteistyössä:
Kulttuurikeskus PiiPoo, WSOY, Tampereen Työväen Teatteri, YLE / Pikku Kakkonen

Kulttuurikeskus PiiPoon koordinoiman juhlavuoden sisältöjä on valmisteltu poikkeuksellisen laajassa yhteistyössä. WSOY julkaisee lastenrunoantologian, jonka jokainen Suomen 1.-luokkalainen saa koulureppuunsa syksyllä 2024.  Valtakunnallinen Lasten runovallankumous -koulutus esi- ja alkuopetuksen opettajille tukee sanataiteen ja runouden käyttöä lasten lukuilon syntymisessä kaikissa Suomen kouluissa. Tampereen Työväen Teatterin ja YLEn yhteistyönä syntyy Kirsi Kunnaksen runoihin pohjautuva lastenteatteriesitys ja Pikku Kakkosen lastenrunosarja. Hankkeen päärahoittaja on Alfred Kordelinin säätiö ja osahankkeita rahoittavat Suomen Kulttuurirahasto ja Opetushallitus. 

Lisätietoja julkistamistilaisuuteen liittyen:
Tampereen Työväen Teatteri, viestintäpäällikkö Sari Andersson, fnev.naqreffba+ggg-grnggrev.sv, 0505969069

Kategoria