Kutsu Nahkatakkinen tyttö Dingo-musikaalin tiedotustilaisuuteen 12.2. klo 12

Edellinen Seuraava

Kutsu medialle 5.2.2020

Tampereen yhteiskoulun lukion 125-vuotisjuhlavuoden tuotanto Dingo-musikaali Nahkatakkinen tyttö ensi-iltaan

Tampereen Työväen Teatterin (TTT) ja Tampereen yhteiskoulun lukion (TYK) yhteistuotanto Nahkatakkinen tyttö saa ensi-iltansa perjantaina 14. helmikuuta klo 19.00 Tampereen Työväen Teatterin Suurella-näyttämöllä. Musikaali juhlistaa Suomen suurimman ilmaisutaidon lukion TYK:n 125-vuotisjuhlavuotta. Kyseessä on TYK:n historian suurin yhteistyöprojekti ammattiteatterin kanssa.

Kutsumme teidät tiedotustilaisuuteen keskiviikkona 12.2.2020 klo 12 Tampereen Työväen Teatterin suurelle näyttämölle.

Luvassa on muutamia makupaloja itse esityksestä ja tämän jälkeen tekijöitä on paikan päällä kertomassa itse teoksesta.

Nahkatakkinen tyttö on Hanna Suutelan, Matti Suomelan ja Kari Jagtin käsikirjoittama ja Marietta Kunnaksen (TYK) ohjaama kotimainen musikaali. Tarina perustuu Dingon musiikkiin.

Tampereen yhteiskoulun lukiolaiset herättävät teoksen henkiin aivan uudenlaisella tavalla ja suuremmin kuin koskaan. Teos väittää kertovansa tämän päivän nuorisosta, mökkimatkasta ja menneisyydestä. Huolimatta jo seitsemästä eri puolilla Suomea tehdystä tuotannosta, yleisöjä illasta toiseen viehättäneen menestyksen arvoitus on säilynyt.

Musikaalin rooleissa nähdään 80 Tampereen yhteiskoulun lukion opiskelijan lisäksi Miia Selin (TTT) ja Juha Junttu. Koreografi on tanssija-koreografi, tanssinopettaja Jouni Prittinen, kapellimestarina toimii Harri Marttila (TYK) ja teoksen visuaalisesta puolesta vastaa Jaakko Sirainen. Valomentoroinnin tekee Eero Auvinen (TTT), äänisuunnittelijana toimii Kalle Nytorp (TTT), laulut harjoituttaa Johanna Mäkitalo (TYK) ja lauluvalmennuksesta vastaa Petra Karjalainen (TTT).

Tilaisuudessa ovat tekijöiden lisäksi paikalla myös TTT:n teatterinjohtaja Otso Kautto ja Tampereen yhteiskoulun lukion rehtori Tuija Flinck.

Lämpimästi tervetuloa! 

Tuija Flinck
Rehtori
Tampereen yhteiskoulun lukio

VP 10.2. ja lisätiedot tarjoilua varten: teatteri-ilmaisun ja tuotannon opettaja Jyri Siimes, wlev.fvvzrf+glx.vasb, 0440954796

Kutsuvieras- ja lehdistöesitys on 17.12. Pressiliput tiedottaja Sari Andersson, fnev.naqreffba+ggg-grnggrev.sv

 

 

 

Kategoria