Kolmen kiinnostavan ensi-illan lokakuu TTT-Klubilla

Edellinen Seuraava

Esitystoiminnan ajankohtaisista haasteista huolimatta TTT-Klubille valmistuu hienoja, ainutkertaisia ja perusteellisesti harjoiteltuja ensi-iltatuotantoja. Lokakuussa peräti kolme käsikirjoitettua näytelmää saa kantaesityksensä. Nämä teatterin omat tuotannot ovat Pop Fiction (2.10.), Idiootit ympärilläni (8.10.) sekä syyskuulta siirtynyt Kiroilua (28.10.). 

Mehukkaita tarinoita populaarikulttuurista kertova Pop Fiction yhdistelee komediaa ja musiikkiteatteria. Heikki Syrjän ja Johanna Tohnin käsikirjoittamassa esityksessä nähdään lavalla Tohni, Sami Hintsanen ja Juha Junttu. Vauhdikkaiden sketsien lisäksi kokonaisuus sisältää hittibiisejä Suomesta ja maailmalta, komeine stemmalauluineen.

Oivaltavaksi ”sitcom-musikaaliksi” yltyvä humoristinen show Idiootit ympärilläni tutkii viime vuosien menestyneimmän self help -kirjan luokitteluja. Lähtölaukauksena mietitään, mitä eriluontoiset ihmiset voisivat tehdä yhdessä? Tietenkin perustaa firman! Näyttämöllä sen tekevät Hiski Grönstrand, Laura Hänninen, Juha-Matti Koskela ja Maiju Saarinen, joista kaikki ovat olleet myös luomassa esityskonseptia, tekstiä ja ohjausta yhdessä dramaturgi Juho Gröndahlin kanssa. Kokonaisvaltaisesti produktioon heittäytynyt työryhmä on myös tehnyt esityksen laulut ja esittää ne livenä näyttämöllä.

Työryhmälähtöisesti on niin ikään syntynyt runollisesti sadatteleva Kiroilua. Esityksessä kaverukset (Samuli Muje ja Tommi Raitolehto) uivat syvissä vesissä. Kun suomalainen mies avautuu, hän ilmaisee kaipuutaan terävästi, herkästi, raivokkaasti ja koskettavasti. Hän noituu tunteikkaasti ja vivahteikkaasti sydämensä pohjasta. Näin ystävyydestä ja vitutuksesta syntyy väkevää viihdettä, joka hyödyntää stand upin ja draaman parhaita puolia. Otso Kautto ohjaa esityksen. Hän on myös kirjoittanut näytelmäksi työryhmän yhteisesti luoman materiaalin.

Keikat ja komediaklubit täydentävät kattausta

Musiikkikeikkojen osalta lokakuu tarjoaa konkarien kotimaista kärkeä monesta genrestä. Roots-musiikin lipunkantaja Hoedown-yhtye vierailee 10.10. solisteinaan Edu Kettunen ja Timo Kiiskinen erityisessä J.J. Cale -teemaillassa, ensimmäistä kertaa Tampereella. Ilta on loppuunmyyty. Aina odotettu Emma Salokoski esiintyy 16.10. duona Hamlet-musikaalissakin lunastaneen kitaristivelhon Jarmo Saaren kanssa. Pelle Miljoona tuo puolestaan Rockers-kokoonpanonsa ensimmäistä kertaa TTT-Klubille 24.10. ja viikkoa myöhemmin 31.10. ensivierailuna toteutuu Stratovarius-solisti Timo Kotipellon duon keikka.

Stand up -komiikan nimiä ovat 10.10. Heikki Vilja, Anna Rimpelä ja Lasse Oikarinen sekä 24.10. Antti Haapala, Tommi Ylimäinen ja Robert Pettersson.

Kaikkiaan lokakuun aikana TTT-Klubi tarjoaa kaksikymmentä esitystapahtumaa. Viranomaisten ohjeistusten mukaisesti TTT-Klubilla pidetään huolta turvaväleistä ja hygieniasta. Lippuja tapahtumiin myydään tällä hetkellä vain puolet salin normaalista yleisökapasiteetista.

 

TTT-Klubin ohjelmistoa lokakuussa
1.10. klo 19 Jukka Lindström – Välihuuto (loppuunvarattu)
2.10. klo 19 Pop Fiction (ensi-ilta)
3.10. klo 19 Mars vs. Venus? (loppuunvarattu)
7.10. klo 19 Idiootit ympärilläni (ennakkonäytäntö)
8.10. klo 19 Idiootit ympärilläni (ensi-ilta)
10.10. klo 19 Stand up: Heikki Vilja, Anna Rimpelä, Lasse Oikarinen
10.10. klo 22 Hoedown feat. Edu Kettunen & Timo Kiiskinen (loppuunvarattu)
14.10. klo 19 Idiootit ympärilläni (loppuunvarattu)
15.10. klo 19 Pop Fiction 
16.10. klo 19 Mars vs. Venus? 
16.10. klo 22 Emma Salokoski & Jarmo Saari Duo
17.10. klo 19 Idiootit ympärilläni (loppuunvarattu)
21.10. klo 19 Idiootit ympärilläni 
23.10. klo 19 Pop Fiction 
24.10. klo 19 Stand up: Antti Haapala, Tommi Ylimäinen, Robert Pettersson
24.10. klo 22 Pelle Miljoona & Rockers
28.10. klo 19 Kiroilua (ensi-ilta)
30.10. klo 19 Mars vs. Venus? 
31.10. klo 19 Pop Fiction 
31.10. klo 22 Kotipelto & Kupiainen Duo

Kuvat medialle:
https://ttt-teatteri.fi/medialle/kuvapankki/

Tutustu ohjelmistoon verkossa:
https://ttt-teatteri.fi/ttt-klubi/

Tutustu TTT:n turvallisuusohjeisiin:
https://ttt-teatteri.fi/turvallisesti-teatteriin/

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja pressiliput:
tiedottaja, ohjelmatuottaja Mika Kauhanen, zvxn.xnhunara+ggg-grnggrev.sv, puh. 050 401 8252

Kategoria