Kaikki TTT:n esitykset peruttu 7.1.2022 asti, TTT-Klubin esitykset 20.1.2022 asti

Edellinen Seuraava
Teatterirakennus

Tampereen Työväen Teatterin esitykset on peruttu 7.1.2022 asti Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintoviraston asettamien koronarajoitustoimien ja yleisötilaisuuksien täyskiellon vuoksi. TTT-Klubin esitykset on ravintolarajoitusten vuoksi peruttu 20.1.2022 asti. Mikäli sinulla on lippu peruttuihin esityksiin, tutustu alla oleviin ohjeisiin.

Jos sinulla on lippu peruttuihin esityksiin, toimi näin: 

Voit vaihtaa esitysliput vuoden voimassa olevaan lahjakorttiin tai pyytää lippurahat takaisin. 

Klikkaa verkkolomakkeeseen tästä: https://tampereen-tyovaen-teatteri-lv.creamailer.fi/survey/aqwg4mpiw1m5z

Vaihtoa lahjakorttiin tai rahojen palautusta voit pyytää 14.5.2022 asti.

Ravintolaa koskevat rajoitukset jatkuvat 20.1.2022 asti

Ravintolatoimintaa koskevat rajoitukset jatkuvat aina 20.1.2022 asti. Tästä johtuen lämpiöravintola palvelee esitykseen tulijoita ennen esitystä ja ravintola suljetaan kello 20. Rajoituksista johtuen emme voi tarjoilla alkoholia kello 17 jälkeen. Päiväesityksissä palvelemme normaalisti. Mikäli olet varannut väliaikatarjoilut, voit tehdä muutokset ja peruutukset myös verkkolomakkeella.

Puhelinpalvelussa viivettä, suosithan muutoksissa palautelomaketta 

Puhelinpalvelumme on peruutusten vuoksi ruuhkautunut ja sähköposteihin vastaamisessa on viivettä. Teemme kovasti töitä jonojen purkamiseksi. Käytäthän tästä syystä ensisijaisesti sähköistä lomakkeita. Lomakkeet käsitellään saapumisjärjestyksessä.  Käsittelemme palautukset mahdollisimman pian. Kaikki teatterilippujen vaihdot käsitellään teatterin omassa myyntipalvelussa. 

Lippumyymälä on avoinna 23.12. klo 17 asti. Ensi viikolla Lippumyymälä on avoinna 27.-28.12. klo 10-17 ja 29.-31.12. klo 12-19.
Lippumyymälän yhteystiedot.

Pahoittelemme viivettä palvelussa ja arvostamme kärsivällisyyttä meille kaikille ikävässä tilanteessa. 

Rajoituksilla tulee olemaan vaikutusta alkuvuoden ensi-iltapäiviin. Kerromme näistä tarkemmin heti kun tiedämme enemmän.

Toivotamme kaikesta huolimatta hyvää ja levollista joulun aikaa!

Kategoria