Ensi-ilta siirtyy: näyttelijä loukkaantui taisteluharjoituksessa, Kolme sisarta viides näytös ensi-iltaan vasta 14.1.

Edellinen Seuraava

Anton Tšehovin klassikkoteoksen ja Alien-elokuvat yhdistävä näytelmä Kolme sisarta viides näytös on kevätkauden ensimmäinen ensi-ilta TTT:n Eino Salmelaisen näyttämöllä.

Ensi-illan oli määrä sijoittua torstaille 12.1. mutta se siirtyy kahdella päivällä lauantaihin 14.1. klo 19.

Siirron syynä on näyttelijä Jari Aholan loukkaantuminen esitykseen kuuluvan taistelukohtauksen harjoituksessa. Taistelukoreografin suunnittelemat kamppailut ja niiden live-videointi kuuluvat olennaisesti esitykseen. Työturvallisuudesta huolehditaan tarkasti. Silti vahingoilta ei voida aina välttyä – niiltä eivät välty urheilijatkaan.

”Onnettomuus sattui harjoituksissa vihoviimeisen liikkeen kohdalla”, kertoo Jari Ahola. ”Vein kollegan maihin ja tunsin polvitaipeessa voimakasta kipua, aivan kuin joku olisi potkaissut terävällä buutsilla. Kipu oli valtava.”

Harjoitus jouduttiin keskeyttämään, ja ortopedin puheilla selvisi, ettei kyse ole pienestä vammasta. ”Magneettikuvissa näkyi, että vasen eturistiside on kokonaan poikki”, Ahola täsmentää. ”Harmittaa jäädä pois kiinnostavasta esityksestä pitkän ja palkitsevan harjoitusjakson jälkeen”.

Koska toipuminen ottaa aikansa, Jari Aholan roolin esityksessä tekee Tuukka Huttunen.

Kansainvälistä tasoa tavoittelevan esityksen käsikirjoittaja ja ohjaaja on ympäri Eurooppaa menestynyt näyttelijä-ohjaaja Jakob Öhrman, joka tekee nyt ensimmäisen produktionsa Tampereen Työväen Teatterille.

Lue lisää esityksestä:
https://ttt-teatteri.fi/program/kolme-sisarta-viides-naytos/

Pressikuvat:
https://ttt.kuvat.fi/kuvat/Kolme+sisarta+viides+n%C3%A4yt%C3%B6s/

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
tiedottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, zvxn.xnhunara+ggg-grnggrev.sv

Kategoria