Suuri KOT-KOT-MIAU

Eläimellinen seikkailu kasvimaalla koko perheelle

Ensi-ilta 12.11.2020 Kellariteatterissa

Suuri KOT-KOT-MIAU on eläimellinen seikkailu kasvimaalla ja sen liepeillä. 

Hylätyn talon asukit kissa ja kanalasta karannut kana ovat ongelman edessä: kanan kaalit eivät kasva! Mitä kana on unohtanut ja kuka kumma luuraa jättömaalla?

Keskellä multakasaa ei voi välttyä hihkaisulta, kun Nätyn opiskelijat johdattavat meidät koivesta pitäen, tuntosarvet pystyssä sinne missä taimet tuntuu tassun alla ja sinusta voi tulla niin helposti kukkea kaali tai hurja kissapeto. KOT-KOT-MIAUSSA ihmetellään meidän olioiden kutkuttavaa kummallisuutta ja perustarpeiden kauneutta.

Silloin meillä hyvin pyyhkii, 
kun kaikkialla kuhisee, suhisee ja puhisee
kun kaikkialla kihisee, sihisee ja pihisee

Suuri KOT-KOT-MIAU sopii hyvin viikonlopun ajanvietteeksi koko perheelle. Suositusikä on 3 vuotta, mutta rikas kieli ja oivaltava huumori ilahduttavat myös isompia lapsia ja aikuisia. Esitykset lauantaisin ja sunnuntaisin. Teatterissa turvavälikatsomo ja maskisuositus.

Suosittelemme yli 3-vuotiaista aikuisiin

Lippujen hinnat

10,00 €

Kesto

Kesto noin 0:35 (ei väliaikaa)

Tilaa tarjoilut

Esityskalenteri

Kellariteatteri
Su 29.11.2020
13:00
Suuri KOT-KOT-MIAU: JULISTE

Suuri KOT-KOT-MIAU

Kellariteatteri
Su 29.11.2020
15:00
Suuri KOT-KOT-MIAU: JULISTE

Suuri KOT-KOT-MIAU

Kellariteatteri
La 5.12.2020
13:00
Suuri KOT-KOT-MIAU: JULISTE

Suuri KOT-KOT-MIAU

Kellariteatteri
La 5.12.2020
15:00
Suuri KOT-KOT-MIAU: JULISTE

Suuri KOT-KOT-MIAU

Tekijät ja näyttelijät

Konsepti Samuli Nordberg, Heini Kiamiri, Janne Teivainen, Hanna-Kaisa Tiainen ja työryhmä
Käsikirjoitus Hanna-Kaisa Tiainen
Ohjaus Samuli Nordberg
Lavastus- ja pukusuunnittelu Heini Kiamiri
Valo- ja äänisuunnittelu Janne Teivainen
Näyttämöllä Eero-Heikki Puustinen, Katriina Lilienkampf, Miika Suonperä ja Vilma Sippola
Yhteistyössä Tampereen Yliopiston Teatterityön tutkinto-ohjelma NÄTY ja Tampereen Työväen Teatteri
Piirros Anne Sillanaukee

Kritiikit

Lastenteatteria joka irrottaa pyllyt penkistä

Kysyin nelivuotiaan analyysia näytöksestä ja se kuului näin ”oli tosi kiva, parasta oli se viimeinen laulu kun ne kaikki lauloi yhdessä. Se sittiäinen oli hauska, mutta ihanin oli kyllä se suloinen kissa!”.

Suosittelen lämpimästi menemään lasten kanssa teatteriin, tästä on hyvä aloittaa kulttuurikokemukset, mukavan pituinen, osallistava ja lämminhenkinen teatteriesitys Nätyn opiskelijoilta. Ja lipun hinta 10 euroa ei sekään päätä huimaa. Jos innostuit, kannattaa olla nopea, esitys pyörii vain muutaman viikonlopun ajan! Kiva ohjelmanumero viikonloppuun lapsiperheille

 

Optimismia ja energiaa

Nyt nähdään neljän tähden lastenteatteria, jossa puhutaan kakasta

Maagisesta tunnelmasta on kuitenkin halpa pieruhuumori kaukana. Tampereen yliopiston nätyläisten ja Tampereen Työväen Teatterin huolella tekemä lastenesitys luo Kellariteatteriin salaperäisen tunnelman, joka saa aikuisenkin vaikuttumaan.

Jännitys alkaa kuplia jo lämpiössä: tuntemattoman otuksen ääni kertoo, että katsojaa odottaa penkissä pieni paketti, jota tarvitaan esityksen aikana. Jos pitää listata maailman kiehtovimmat ja kiinnostavimmat asiat, salaperäiset paketit kirivät helposti kolmen kärkeen.

Salissa tunnelma on satumainen. Mystinen valaistus ja katosta roikkuvat salaperäiset kasvustot yltävät katsomoon asti. Näyttämön perällä, seinään kiinnitettyä vihreää verkkoa pitkin liikkuu tuntematon, melkein pelottava otus.

Muhkeisiin tyllihöyheniin puettu Miika Suonperä liikkuu näyttämön etuosassa niin kanamaisesti kuin ihminen voi liikkua. Kattoon ripustetussa keinussa loikoilee joka solullaan kissaksi muuttunut Katriina Lilienkampf. (…)

Autiotaloa asuttavat kissa ja kana yrittävät saada kasvimaansa kukoistamaan, mutta hanke vaikuttaa epätoivoiselta. Välillä pihalle eksyvät läheiseltä joutomaalta kakkakasasta haaveileva sittisontiainen (Vilma Sippola) ja etenkin öisin esiin uskaltautuva omituinen otus (Eero-Heikki Puustinen).

Kaisa Järvelä, Aamulehti