KILTIN TYTÖN SYNDROOMA-ERIIKKA VÄLIAHDE

Omakohtaista ja hauskaa, mutta ei totista stand uppia keski-ikäisen ruuhkavuosinaisen elämästä

Kolme vuotta sitten Eriikka huomasi, että ilo oli hävinnyt jonnekin ruuhkavuosiin. Nauru ei irronnut edes stand up -keikoilta. Niissä puhujan roolikin oli varattu lähinnä miehille eivätkä tarinat tuntuneet omilta. Eriikka päätti pistää itsensä likoon ja vallata huumorin takaisin naisille. 

Ja nyt ollaan tässä. Eriikka Väliahde hioo ensimmäistä oma show’taan Kellariteatterin kotoisassa lämpiössä tammikuussa. Nyt saa nauraa niin itselle kuin naapurille. Ja myös niille elämän kipeille puolille. Eriikka ei suostu enää olemaan vain kiltti tyttö. 

”Siinä missä näyttelijä saa apua roolistaan, vaatteista, rekvisiitasta, ohjaajasta tai vastanäyttelijästä, koomikko saa apua lähinnä itsestään ja tekstistään. Eriikka on ensin näyttelijänä puvustettu ja nyt hän keskittyy riisumaan roolinsa pois ja asettumaan näyttämölle paljaana. Siis koomikkona. Onnea matkaan komiikan tiellä. Tervetuloa naurattajaksi!”

Anitta Ahonen, stand up -koomikko


K12

Lippujen hinnat

Tulossa €

Esityskalenteri

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentoithan omalla nimelläsi. Sinulla on täysi vapaus kertoa mielipiteesi, mutta muista silti hyvät tavat. Karsimme etukäteen kaikki asiattomat kommentit, mainokset sekä laittomat sisällöt.