Cuejero (FI/ES/CL) feat. Anette Åkerlund

Poistunut ohjelmistosta

Moninkertaista monikulttuurisuutta

Innostavaa soundia, energisiä rytmejä ja intohimoisia melodioita –  tällaisia tunnusmerkkejä voi nostaa esiin espanjalais-suomalais-chileläisen Cuejeron musiikista.

Viinistä ja rakkaudesta kertovat flamencolaulut sekä latinalaisen jazzin ja Välimeren groovet tarjoavat Cuejerolle hedelmällistä materiaalia. Yhtyeen sekoittama cocktail on saanut vaikutteensa perinteistä, jotka jo itsessään olivat syntyneet monenlaisten kulttuurien fuusioista, esimerkiksi Andalusiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Cuejero edustaa siis moninkertaista monikulttuurisuutta.

Kansainvälinen yhtye on nähty basisti ja säveltäjä Javier Sanchezin johdolla muun muassa sellaisissa tapahtumissa ja saleissa kuin Clamores Jazz, Berklee Performance Center, Kaustinen Folk Music Festival, Zaragoza Jazz Festival, Etnosoi!, Aarhus Jazz Festival, Festival ciclo por la música ja Helsingin Musiikkitalo.

Cuejeron uusin albumi julkaistiin marraskuussa 2019, joten ohjelmisto on tuoreessa mutta sopivasti harjaantuneessa kunnossa. Vierailevana solistina ja tanssijana TTT-Klubilla esiintyy Cuejeron luottonainen Anette Åkerlund.

Kuvassa Anette Åkerlund.

Illan kokoonpano:
Anette Åkerlund (FI), flamenco-laulu ja tanssi
Toni de Maria (FI), flamenco-kitara
Ricardo Padilla (CL), lyömäsoittimet
Lotta-Maria Pitkänen (FI), viulu
Javier Sanchez (ES), kontrabasso ja nauhaton basso

Linkit
Virallinen Facebook
YouTube

Show klo 22, ovet klo 21:30.

K18

Lippujen hinnat

14,00 €

Näyttämö

TTT-Klubi
Katsomokartta